Matti Groot, psycholoog NIP

Als psycholoog ligt mijn hart bij het ondersteunen van getalenteerde mensen, die streven naar een leven in lijn met hun waarden en dromen.
Mijn gesprekspartners zijn vaak op zoek naar een leven in balans, op hun eigen voorwaarden en met een gevoel van innerlijke rust.

Matti Groot
Mijn eigen leven heeft vele verrassende wendingen genomen. Na een studie klinische psychologie, een korte wetenschappelijke carrière en een wat langere periode van verwarring, werkte ik jarenlang met veel plezier in het internationale bedrijfsleven. Tot ik het tijd vond voor een terugkeer naar mijn eerste beroepsdroom: sinds enige jaren ben ik schaamteloos gelukkig als vrijgevestigde psycholoog.

Het traject
De begeleiding is op maat voor jouw specifieke behoeften. In een proces van co-creatie, met diepgang en durf, worden vaak verrassende resultaten bereikt. Gegeven jouw vaardigheden en dromen, start jij een traject waarin je met mijn begeleiding jouw remmingen onderzoekt en kan overwinnen. Met als mogelijk doel, dat jij de loopbaan en het leven verwerft waarin je volledig tot bloei komt.

And the end of all our exploring
Will be to arrive where we started
And know the place for the first time.
–T.S. ELIOT–


Locaties in Amsterdam

Weteringschans 72
Herengracht
Keizersgracht 394

Online wereldwijd